Biztonságtechnika, CBRN termékek, Gázmérés, Környezetvédelem
hírek

Zajszintmérők

dBadge2 zajdózismérő 

- Színes kijelző, opcionális hangrögzítés és oktáv sávú mérés
- Zajdózismérő setupok és a hozzájuk tartozó mérési eredmények kijelzése
- Vezetéknélküli kommunikáció az Airwave App alkalmazás segítségével

A legújabb fejlesztésű zajdózismérő háromféle változatban rendelhető, melyek dBadge2, dbadge2 Plus audio rögzítéssel és dBadge2 Pro audio rögzítéssel és real time oktáv analízissel. Mindhárom modell az Airwave App alkalmazás segítségével vezetéknélküli kommunikációt tesz lehetővé  mobil eszközökkel. Az alkalmazással a felhasználó távvezérelheti a start/stop funkciókat, szüneteltetheti a mérést, monitorozhatja az akkumulátor és memória állapotát, ellenőrízheti a mérés és riasztási állapotokat a dolgozó zavarása nélkül. A klasszikus dBadge műszerhez hasonlóan a mérés folyamán eltárolja a zajdózis méréssel kapcsolatos összes paramétert és lehetővé teszi azok későbbi kiolvasását. A kezelőnek csak ki kell választani a kijelzendő értékeket az előre definiált ISO, OSHA, MSHA és ACGIH setupokban.

Főbb jellemzők:

  • Bluetooth 4.0 csatlakozás
  • Airwave App alkalmazás mobil eszközökkel történő kommunikációhoz
  • Színes kijelző
  • Mozgásérzékelő
  • 1s profile mérés
  • Pause funkció
  • Audio rögzítés (opcionális)
  • Oktáv sávú frekvencia analízis (opcionális)


CEL-350 dBadge zajdózismérő


 CEL-350 dBadge a munkahelyi személyi zajdózismérés ideális eszköze. A legújabb digitális technológiának köszönhetően a CEL-350 dBadge megfelel a zajdozimetriában alkalmazott új szabványoknak. A speciális CEL-350 dBadge Plus típus alkalmas a hallásvédelemhez szükséges HML érték meghatározására, az Laeq és Lceq egyidejű mérésére. A műszer mellőzi a hagyományos zajdózismérőknél szükséges kábelt, a súlya pedig mindössze 68g. Nincs szükség másik műszerre a CEL-350 dBadge működtetéséhez. A műszer kezelése az oldalán található két gombbal történik. Az összes szükséges munkahelyi zajdózis paramétereket egyidejűleg gyűjti és eltárolja későbbi számítógépes áttöltéshez. A műszer akkumulátora és memóriája elegendő egymásután következő műszakok zajdózismérésére akkutöltés vagy adatáttöltés nélkül. A beépített tölthető NiMH akkumulátor töltési ideje 90 perc. A műszer robbanásbiztos változatban is kapható!

CEL-2xx digitális zajszintmérők

- egyszerű használat
- robusztus kivitel
- nagy felbontású kijelző
- legújabb digitális technológia
- IEC 61672 megfelelőség
- széles méréshatár
-  Laeq (CEL-246),maximum
   tartási funkció
- automatikus kalibrálás
- több, mint 35 órás 
  telep élettartam
- 2 éves garancia
- USB kimenet

Intuitív, két nyomógombos működésével a CEL-240 egyszerűen használható eszköz a zajszintmérés különböző területein. A legújabb digitális technológiának köszönhetően a robusztus, kompakt CEL-240 teljesen megbízható műszer, a legmagasabb szintű működést és pontosságot nyújtja. A nagy felbontású kijelzőnek köszönhetően, mely ritka egy ennyire alacsony árú eszköznél, a CEL-240 képes kijelezni a zajszintek időfüggvényét lehetővé téve a környezeti zajok időbeni lefolyásának kiértékelését.
 A CEL-246 adatgyűjtős típus egyszerű felhasználói interfésszel rendelkezik. A két nyomógomb, melyhez a képernyő alján található opciók tartoznak, igen egyszerűvé teszi a működtetést. A műszer méri az átlagos zajszintet, mely Európában Laeq, USA-ban Lavg.

CEL-2xx sorozat típusai:

CEL-240 digitális zajszintmérő
CEL-246 adatgyűjtős integráló digitális zajszintmérő

db24 szoftver

 Ez az opcionális szoftver az USB kimeneten keresztül lehetővé teszi a számítógéphez való azonos idejű csatlakozást és tárolást. A hangnyomás értékeket a db24 másodpercenként eltárolja egy adatbázisban, mely kompatibilis a PC alapú adatbázis-kezelő alkalmazásokkal.  A db24 egyszerű és megfizethető módját kínálja a zajszintek időfüggvényének bevitelére a kívánt időintervallumban.

CEL-6xx zajszint analizátor

 -
Kompakt robusztus kialakítás
- Egyszerű működtetés
- Egy átfogó méréshatás
- Nagyméretű memória
- Nagy felbontású színes
  kijelző
- Real-time oktáv analízis
- Menü rendszer 7 nyelven
- Gyári és programozható
   konfigurációk
- Automatikus kalibrálás
- Hosszú telep élettartam
- Egyidejű mérése az összes munkahelyi
  zajparamétereknek

 A CEL-600 sorozatú zajszintmérők a legújabb digitális technológia alkalmazásával készültek, egyedülálló, kompakt, intelligens műszerek. 

A CEL-600 sorozatú zajmérők nagyfelbontású színes TFT kijelzővel rendelkeznek, mely biztosítja a gyors és egyszerű zajszint mérést. 

A mérési feladatnak megfelelően különböző modellek közül választhatunk az általános munkahelyi zajméréstől a teljes körű ipari higiéniai követelményeknek megfelelő zajszint kiértékelésig, ahol követelmény az oktáv sávú analízis a megfelelő hallásvédelem kiválasztása céljából. A műszerek 1-es és 2-es osztálypontosságban kaphatók.

Választható típusok: 

CEL-62x sorozat

CEL-620 A
szélessávú műszer
CEL-620 B oktávsávos műszer
CEL-620 C oktáv/terc sávos műszer
CEL-621  A, B, C a fenti frekvenciaszűrőkkel, de tartalmazza az Ln%-os értékek meghatározását is.

CEL-63x sorozat

CEL-630A munkahelyi szélessávú zajszintmérő
CEL-630 B oktávsávos műszer
CEL-620 C oktáv/terc sávos műszer
CEL-631  A, B, C a fenti frekvenciaszűrőkkel, de tartalmazza az Ln%-os értékek meghatározását is.
CEL-632 A, B, C mint a CEL-631, de adatgyűjtős
CEL-633 A, B, C mint a CEL-631, de adatgyűjtős, környezeti analizátor és tartalmazza az Ln%-os értékek meghatározását is.


További információ